Rólunk

A "Fungi" latin eredetű szó, jelentése: gomba. E szóból és a természet iránt érzett rajongásunkból született meg a "fungifan".

                   

Kistermelőként tevékenykedünk Hajdú-Bihar vármegyében, így a termékvásárlással teljesen hazai vállalkozás támogatása valósul meg.

Lakosság részére díjmentesen végzünk gomba-szakellenőri vizsgálatot is, segítve így a lelkes túrázót, hogy nehogy rossz (akár mérgező, akár fogyasztásra alkalmatlan) gomba kerüljön otthon terítékre.

Repertoárunkat igyekszünk folyamatosan bővíteni, ezért később is érdemes visszalátogatni oldalunkra. Célkitűzésünk, hogy az erdei és mezei ízvilágot belecsempésszük a hazai konyhákba, legyen szó akár különleges fűszersókról, fasírtporokról, olajokról vagy krémekről, lekvárokról. 

Az oldalon regisztrált tagoknak lehetősége van leadni személyes átvétellel nyers gomba igényt is. Ezt regisztráció után a főmenüben lehet megtalálni. Az oldal tájékoztató jellegű, nem minősül fix megrendelésnek. Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot amikor aktuális és jelezzük ha rendelkezésünkre fog állni a kívánt faj. Ekkor eldöntheti még vételi szándékát.

Köszönjük.